- Autor: petradr
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 150 |
Mrkev | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Celer bulva | 50 |
Cibule | 20 |
Slanina anglická | 20 |
Česnek | 5 |
Zelí bílé kysané | 50 |
Červená řepa sterilovaná | 150 |
Smetana zakysaná 15% | 100 |
Křen strouhaný | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2582 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 646 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.