- Autor: nickyh
 - Porce: 6.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Slepičí vývar čistý | 1000 | 
| Hraška na zahušťování | 10 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 36 | 
| Cibule | 100 | 
| Slepice | 1000 | 
Energetická hodnota celkem: 8504 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 223, 
                                                        Tuky (g): 176, 
                                                        Sacharidy (g): 145,
                                                        SAFA (g): 61,
                                                        Cukry (g): 42,
                                                        Vláknina (g): 28,
                                                        Sůl (g): 22
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1417 kJ
Bílkoviny (g): 37.2, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 3.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






