- Autor: boompaja
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 60 |
| Olej olivový | 10 |
| Balkánský sýr | 50 |
| Rajčata Cherry | 60 |
| Paprika červená | 70 |
| Celer bulva | 50 |
| Salát ledový | 50 |
| Mrkev | 60 |
| Celer řapíkatý | 20 |
| Pór | 10 |
| Cibulka jarní | 10 |
| Zelí čínské | 50 |
| Okurka salátová | 50 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, vinný ocet (sprej),
Energetická hodnota celkem: 1702 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Dát vařit vejce natvrdo. Zeleninu omýt a nakrájet do větší mísy. Zastříknout (několikrát, podle chuti) octem, přidat sůl, pepř, olivový olej a promíchat. Zde oceníme větší mísu - napadá to ven. Přidat oloupané vejce natvrdo, nakrájené "brnkátkem" na malé kousky. Jemně promíchat a máte pěknou půlkilovou porci príma křupavého salátu do krabičky s sebou do práce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






