- Autor: Trhan
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Mleté hovězí maso ve směsi s fazolemi a kukuřicí
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Cibule | 60 |
Česnek | 30 |
Rajčatová štáva | 250 |
Kukuřice (Bonduelle) | 100 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 225 |
Petržel - nať | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, římský kmín, oregáno, tymián, kozí rohy
Energetická hodnota celkem: 7279 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 109,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1820 kJ
Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 27.3, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.