- Autor: margesimp
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Víno bílé suché | 100 |
| Filé z tresky (mražené) | 200 |
| Cibule | 50 |
| Paprika červená | 100 |
| Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, grilovací koření
Energetická hodnota celkem: 1291 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na proužky, osmahneme, osolíme, dáme do pekáčku, na to položíme dvě kostky filé z tresky potřené grilovacím kořením. Zalijeme vínem, a zapékáme 30 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






