- Autor: billiejean
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Smetana na vaření 12% | 40 |
| Víno červené | 300 |
| Jelení průměr | 150 |
| Brusinky konzervované | 100 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
| Vejce celá průměr | 100 |
| Chléb toastový bílý průměr | 170 |
| Petržel - kořen | 70 |
| Petržel - nať | 30 |
| Celer bulva | 100 |
| Mrkev | 70 |
| Olej olivový | 30 |
| Máslo čerstvé | 50 |
| Kaštany | 50 |
Energetická hodnota celkem: 8956 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 236,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2985 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 33.3, Sacharidy (g): 78.7, SAFA (g): 17.7, Cukry (g): 25.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






