- Autor: Jarcina
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 4 |
Mrkev | 163 |
Zelí bílé hlávkové | 201 |
Cibule | 149 |
Kuřecí prsa bez kůže | 174 |
Sójové boby (v suchém stavu) | 30 |
Sójová omáčka | 2 |
Energetická hodnota celkem: 2231 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1116 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.