- Autor: iljanovak
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 700 |
Brambory (syrové) | 620 |
Rajčata | 620 |
Paprika bílá | 200 |
Mrkev | 620 |
Cibule | 200 |
Česnek | 20 |
Rajský protlak | 50 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 8715 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 238,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 80,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 872 kJ
Bílkoviny (g): 17.9, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.