- Autor: ederovi.spol
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 50 |
Cibulka jarní | 20 |
Mrkev | 100 |
Květák | 50 |
Kapusta hlávková | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 869 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 145 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.