- Autor: ilona
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí líčka | 600 | 
| Mrkev | 500 | 
| Celer bulva | 400 | 
| Petržel - kořen | 250 | 
| Cibule | 200 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 | 
| Víno červené | 300 | 
Dochucovadla:
bobkový list,tymián,majoránka,petrželka,sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 7703 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 110, 
                                                        Tuky (g): 65, 
                                                        Sacharidy (g): 191,
                                                        SAFA (g): 6,
                                                        Cukry (g): 84,
                                                        Vláknina (g): 32,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1926 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 47.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






