- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Koření průměr | 2 |
Olej palmojádrový, kokosový | 8 |
Cizrna (v suchém stavu) | 250 |
Cibule | 40 |
Petržel - nať | 20 |
Petržel - kořen | 80 |
Mrkev | 120 |
Pór | 100 |
Květák | 700 |
Dochucovadla:
karí, kurkuma, masala, koriander, mletý kmín, soľ - všetko v rovnakom pomere
Energetická hodnota celkem: 5296 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 208,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 70,
Vláknina (g): 67,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 883 kJ
Bílkoviny (g): 10.2, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 34.7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 11.7, Vláknina (g): 11.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na kokosovom oleji orestujeme koreniny, a cibuľku.Pridáme karfiol a na kocky nakrájanú mrkvu a petržlen, pórik a restujeme. Môžeme podliať vývarom. Osolíme, pridáme cícer, uvarený alebo z konzervy a dusíme do mäkka. Podávame s ryžou alebo kuskusom. Dobrú chuť"
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.