- Autor: veprburt
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík pšeničný bílý průměr | 43 |
Vepřová plec (syrová) | 461 |
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 371 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Strouhanka | 80 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cibule | 85 |
Česnek | 15 |
Olej běžný (průměr) | 9 |
Energetická hodnota celkem: 9464 kJ
Bílkoviny (g): 185,
Tuky (g): 120,
Sacharidy (g): 106,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 946 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 10.6, SAFA (g): 5, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.