TOPlist


drožďová pomazánka pomazánka s ovesnými vločkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: marbell1
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Droždí42
Cibule50
Máslo čerstvé5
Ovesné vločky jemné50
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)200
Hořčice plnotučná průměr10
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 1913 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 7 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 957 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

pepř mletý, sůl, pažitka

Postup přípravy

na másle zesklovatíme cibuli, přidáme rozdrobené droždí a necháme rozpustit. Vložíme ovesné vločky, mléko a za stálého míchání necháme zhoustnout. Přidáme hořčici a rozšlehané vejce a mícháme, až se srazí. Nakonec pomazánku ochutíme pepřem, solí a pažitkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma