- Autor: s.pes
- Uživatelský recept
- Porce: 13.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Krůta bez kůže průměr | 200 |
| Bulgur (v suchém stavu) | 180 |
| Cuketa | 315 |
| Chřest | 230 |
| Pór | 40 |
| Cibulka jarní | 40 |
| Máslo čerstvé | 7 |
| Olej olivový | 8 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 900 |
Energetická hodnota celkem: 4828 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 160,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 371 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






