- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 135 |
Flora | 100 |
Okurky sterilované průměr | 80 |
Kečup | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Dochucovadla:
pepr.flora,okurka,tunak.horcice
Energetická hodnota celkem: 2625 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 656 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
zamichat opeprit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.