- Autor: milanov50
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30% | 50 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 150 |
Petržel - nať | 5 |
Paprika bílá | 150 |
Cibule | 150 |
Olej olivový | 25 |
Kamut | 160 |
Tofu natural | 180 |
Dochucovadla:
sůl zalen.bujon, petržel, bazalka
Energetická hodnota celkem: 5144 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 127,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1286 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 31.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Kamut uvaříme do měka ( předem 12 hod. namočený se uvaří asi za hodinu) se solí. cibule osmahneme na 30 g oliv. oleje, přidáme 2 bílé papriky na kostičky, 180 g chili Tofu na kostičky, rajčat. protlak nebo kráj. rajčata 100g, dusíme...přidáme nakonec uvařený kamut a zalijeme zelein. vývarem. Dle potřeby dosolíme, přidáýme bylinkjy, petžel, bazalku...Dusíme do měkka 20-30min. Můžeme posypat na talíři strouh. sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.