- Autor: kursovam
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Šunka vepřová průměr | 200 |
| Kečup Heinz Fit | 20 |
| Hořčice klasická (Spak) | 40 |
| Ocet | 15 |
| Olej olivový | 20 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
| Cibule | 40 |
| Okurky sterilované průměr | 40 |
| Jogurt bílý polotučný průměr | 50 |
Dochucovadla:
pepř nebo chilli podle chuti
Energetická hodnota celkem: 2766 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 692 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Do kastrolku dáme olej, ocet, kečup, hořčici a cukr a přivedeme k varu. Umeleme šunku nebo salám, okurku a nakrájíme cibuli. Přidáme jogurt nebo majonézu a vmícháme do vychladlé omáčky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






