- Autor: Marky1782
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Sekaná pečeně | 153 |
| Brambory vařené | 304 |
| Vejce celá průměr | 155 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
| jogurt 1,5% tuku | 60 |
| Feferony třešňové sterilované | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4369 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1456 kJ
Bílkoviny (g): 16.7, Tuky (g): 19.7, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






