- Autor: MartaV
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Zelí bílé hlávkové | 1000 | 
| Paprika bílá | 300 | 
| Cibule | 200 | 
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 30 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 2724 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 15, 
                                                        Tuky (g): 20, 
                                                        Sacharidy (g): 105,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 75,
                                                        Vláknina (g): 37,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 681 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 18.8, Vláknina (g): 9.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









