TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí na rajčatech s provensálským kořením, rýže

Zpět
  • Autor: lenysek
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1571 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, přidáme k masu, okmínujeme, ochutíme směsí provensálkých bylinek, doplníme rajským protlakem, bobkovým listem a novým kořením, pak podlijeme vodou a dusíme. Spaříme rajčata, oloupeme, pokrájíme na kostičky a přidáme k masu. Když je maso měkké, vyjmeme ho ze šťávy a uchováme v teple. Mouku rozmícháme asi ve dvou lžících vody, masovou šťávu zahustíme a necháme dobře provařit. Podáváme s vařenou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři