TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zadělávané kedlubny s uzeným masem

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, ocet, cukr

Energetická hodnota celkem: 2243 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 17, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1122 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Usmažíme světlou cibulovou jíšku, přilijeme trochu studeného uzeného vývaru a rozmícháme, aby se nevytvořily hrudky. Pak přidáme na hranolky nakrájené kedlubny, osolíme a dusíme. Podle potřeby doléváme vývar. Nakonec dáme prohřát pokrájené maso a ochutíme octem a cukrem. Podáváme s bramborem, chlebem či jen tak.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři