TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí guláš

Zpět
  • Autor: Tegil
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Energetická hodnota celkem: 1402 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 9, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso očistíme, zbavíme tuku a nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme v kastrolu na lžíci oleje. Přidáme cibuli, poprášíme moukou a ještě lehce orestujeme. Přilijeme trochu vývaru, přidáme drcený česnek a majoránku. Dusíme pod pokličkou doměkka za stálého míchání a podlévání malými dávkami vývaru. Když maso dostatečně změkne, necháme šťávu vydusit, dochutíme solí a pepřem. Podáváme s celozrnným pečivem či s celozrnnými knedlíky

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři