TOPlist
Sledujte nás:

Vepřové na paprice opravdu s paprikou

Zpět
  • Autor: begina
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř a gulášová mletá paprika ,gulášové koření

Energetická hodnota celkem: 7574 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 118, Sacharidy (g): 72, SAFA (g): 51, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1515 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 14.4, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Nahrubo nakrájíme cibulku a hodíme na rozpálený hrnec s olejem chvilku necháme a přidáme plátky vepřové kýty okořeněné po zasmahnutí nasypeme posekanou papriku také nahrubo a zalijeme vodou necháme 55 minut na mírný plamen s pokličkou povařit,poté odstavíme a necháme trochu zchladnout,vylovíme maso a zbytek rozmixujeme do hladka. Paprika omáčku zároven krásně zahustí zalijeme smetanou na veření nebo mlékem a opět přivedeme k varu pokud je třeba zahustíme. Podáváme nejlépe s rýži.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 02. 2016 20:45
Tabulkové to vychází řekla bych docela dobře i se smetanou a při téhle porci stačí už jen trochu přílohy třeba jen 80-100g rýže pochopitelně bráno vařené

Naši partneři