TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýńový koláč z Ameriky

Zpět
  • Autor: Rohrerova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

1/2lžičky soli,1/2lži. mleté skořice,1/2l. mletého zázvoru

Energetická hodnota celkem: 20108 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 185, Sacharidy (g): 637, SAFA (g): 112, Cukry (g): 491, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2514 kJ

Bílkoviny (g): 17.6, Tuky (g): 23.1, Sacharidy (g): 79.6, SAFA (g): 14, Cukry (g): 61.4, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Dýni rozkrojíme,vydlabeme a dáme na kostičky do hrnce.Zalijeme 1 dl vody,přidáme cukr a 15 min vaříme. Formu na koláč vyložíme lineckým těstem.Dýni rozmixujeme s mlékem,vejcem,solí,kořením a rozprostřeme na těsto.Pečeme 60 min na 180 °C. Podáváme ozdobené šlehačkou(nemusí být)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 09. 2015 11:30
Pět gramů vejce ? to by se dalo i vynechat, ne ?

Naši partneři