- Autor: ing.Pavel Zalibor
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 750 |
Olej olivový | 5 |
Cuketa | 250 |
Česnek | 20 |
Mrkev | 150 |
Patizony | 250 |
Pór | 200 |
Zelí pekingské | 250 |
Sójová omáčka | 5 |
Omáčka k masu (Heinz) Chilli, Grilovací, Středomořská, Mexická - průměr | 200 |
Solamyl bramborový škrob | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5729 kJ
Bílkoviny (g): 193,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 71,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1146 kJ
Bílkoviny (g): 38.6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 22.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 14.2, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.