TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zapékaný květák

Zpět
  • Autor: ozzy.kratky
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl ,kmín,pažitka nebo petrželka

Energetická hodnota celkem: 2880 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 22, Cukry (g): 38, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 720 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Květák rozebereme na růžičky,uvaříme v osolené voděs kmínem,měkký scedímea necháme na sítu okapat.Potom květák narovnáme do ohnivzdorné misky nebo pekáče.Zakysanou smetanu smícháme se strouhanými nebo najemno nakrájenými tvarůžky a posekanou zelenou natí,přelijeme květáka dáme zapéct

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři