- Autor: baramax
- Doba přípravy (min.): 2
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1000 |
Smetana na vaření 12% | 150 |
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Paprika červená | 30 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Cibule | 200 |
Dochucovadla:
cibule, mletá paprika, smetana
Energetická hodnota celkem: 9180 kJ
Bílkoviny (g): 213,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1530 kJ
Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 19.7, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 9.2, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.