TOPlist


Ďobáčky se zeleninou a Basmati rýží

  • Uživatelský recept
  • Autor: KaterinaP
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ďobáčky (Kalma)150
MIX zelenina mražená (Lidl)398
Rýže Basmati vařená (Menu zlaté)200
Olivový olej EXTRA (Villa Gusto)5

Energetická hodnota celkem: 3508 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 7 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1754 kJ

Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 37.5 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 8.5 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zeleninu o restujeme na pánvi, přidáme ďobáčky a uvařenou rýži. Zamícháme a podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma