- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Uzený bok | 1000 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
| Česnek | 60 |
| Sádlo vepřové škvařené | 200 |
| Kapusta hlávková | 900 |
| Slanina Baroni | 100 |
| Mrkev | 100 |
| Celer bulva | 100 |
| Petržel - kořen | 100 |
| Cibule | 140 |
| Smetana ke šlehání 31% | 200 |
| Smetana 12% | 100 |
Energetická hodnota celkem: 28198 kJ
Bílkoviny (g): 176,
Tuky (g): 611,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 289,
Cukry (g): 81,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 33
Energetická hodnota na 1 porci: 4028 kJ
Bílkoviny (g): 25.1, Tuky (g): 87.3, Sacharidy (g): 18.4, SAFA (g): 41.3, Cukry (g): 11.6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 4.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






