- Autor: etrilles
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rýže Basmati (v suchém stavu) | 140 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Tvaroh polotučný průměr | 120 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
| Máslo čerstvé | 15 |
| Mandle | 20 |
| Broskve | 100 |
| Maliny | 80 |
| Bílek | 35 |
Energetická hodnota celkem: 5123 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 164,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2562 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 82, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






