TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

azu potarsku

Zpět
  • Autor: balupa
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, 1/2,, masox

Energetická hodnota celkem: 4111 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 15, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1028 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájet na nudličky, cibuli osmahnout na oleji, dusit maso do poloměkka, pak přidal pokrájená rajčata, papriky (bíl a červená), po změknutní přidat rajčatový protlak.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři