- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 50 |
| Brambory vařené | 300 |
| Klobása čabajská | 200 |
| Uzená kýta | 400 |
| Smetana zakysaná 15% | 100 |
| Zelí bílé kysané | 750 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
| Mouka pšeničná hladká | 10 |
Dochucovadla:
paprika, sůl, bobkový list,
Energetická hodnota celkem: 9418 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 144,
Sacharidy (g): 106,
SAFA (g): 69,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 22
Energetická hodnota na 1 porci: 1570 kJ
Bílkoviny (g): 19.2, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 3.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






