- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory vařené | 250 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Eidam 30% | 30 | 
| Salám šunkový | 200 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 | 
Dochucovadla:
kečup
Energetická hodnota celkem: 2963 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 47, 
                                                        Tuky (g): 36, 
                                                        Sacharidy (g): 46,
                                                        SAFA (g): 15,
                                                        Cukry (g): 3,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1482 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Uvařené oloupane brambory na krajině na plátky, poklademe nasekanym sunkovym salamem, poklademe druhou vrstvou brambor. Do rozslehaneho vejce nasypeme nástrojů aby sýr, brambory zalijeme a zapeceme v olejem vymazane keramické nádobě do růžová.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









