TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí guláš

Zpět
  • Autor: lencadavid
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1434 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

V hrnci dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli na oleji. Přidáme maso, které musí být nakrájené na zhruba stejné kousky a osmahneme dorůžova. Přidáme papriku, kmín, sůl a pepř – podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme. Podle potřeby opakovaně doléváme vodou. Potom přidáme na zahuštění mouku. Nakonec dochutíme 1str. česneku a majoránkou a poté dusíme, dokud maso nezměkne. Podáváme s chlebem, houskovým knedlíkem nebo rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři