- Autor: lencadavid
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 1.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Cibule | 25 |
Česnek | 15 |
Energetická hodnota celkem: 1434 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
V hrnci dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli na oleji. Přidáme maso, které musí být nakrájené na zhruba stejné kousky a osmahneme dorůžova. Přidáme papriku, kmín, sůl a pepř – podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme. Podle potřeby opakovaně doléváme vodou. Potom přidáme na zahuštění mouku. Nakonec dochutíme 1str. česneku a majoránkou a poté dusíme, dokud maso nezměkne. Podáváme s chlebem, houskovým knedlíkem nebo rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.