TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Podzimní buchta s jablky

Zpět
  • Autor: babika
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Na formu s průměrem 26 cm potřebujete: 4 vejce, 1 hrnek cukru krupice, 2 hrnky polohrubé mouky, půl hrnku oleje, půl prášku do pečiva, 50 g lískových ořechů, 2 lžíce kakaa, čtvrt hrnku mléka, 4 jablka, hrst rozinek

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 23642 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 213, Sacharidy (g): 838, SAFA (g): 34, Cukry (g): 426, Vláknina (g): 64, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1478 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 52.4, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 26.6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Příprava je hroooozně jednoduchá, takže doporučuji všem, kdo se pečení třeba ještě bojí. Vejce vyšlehejte s cukrem, přidejte olej, mléko, ořechy, kakao, jablka pokrájená na kostičky a rozinky. Dobře promíchejte, přisypte mouku, prášek do pečiva, těsto propracujte a nalijte do koláčové formy. Pečte při 180 stupních (v horkovzdušné troubě 165 stupních) 45 minut, nechte vychladnout a podávejte mlsounům. A pozor, koláč není ani moc sladký!“

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři