TOPlist


hovězí po provensálsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: rejmonova
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olivy zelené ve slaném nálevu200
Slanina anglická100
Víno červené600
Česnek30
Cibule150
Mrkev240
falešná hovězí svíčková1000

Energetická hodnota celkem: 10448 kJ

Bílkoviny (g): 225, Tuky (g): 99, Sacharidy (g): 152 SAFA (g): 19 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 1045 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 15.2 SAFA (g): 1.9 Cukry (g): 2.7 Vláknina (g): 1.6 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma