- Autor: petradr
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kančí průměr | 750 | 
| Mrkev | 100 | 
| Petržel - kořen | 100 | 
| Celer bulva | 100 | 
| Sádlo vepřové škvařené | 15 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 | 
| Mouka pšeničná bílá | 10 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 5 | 
| Rajský protlak Mikado | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 5212 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 172, 
                                                        Tuky (g): 39, 
                                                        Sacharidy (g): 38,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 19,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1303 kJ
Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









