- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kančí průměr (syrové) | 550 |
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 570 |
| Vepřová krkovice (syrová) | 470 |
| Cibule | 230 |
| Paprika červená | 100 |
| Sádlo vepřové škvařené | 40 |
| Klobása moravská | 100 |
Energetická hodnota celkem: 12898 kJ
Bílkoviny (g): 358,
Tuky (g): 165,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 75,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1612 kJ
Bílkoviny (g): 44.8, Tuky (g): 20.6, Sacharidy (g): 3.1, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






