- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kančí průměr (syrové) | 700 |
| Vepřová kotleta (syrová bez kosti) | 300 |
| Kečup | 200 |
| Sádlo vepřové škvařené | 50 |
| Okurky sterilované průměr | 30 |
| Cibule | 270 |
| Paprika červená | 200 |
| Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 9764 kJ
Bílkoviny (g): 224,
Tuky (g): 111,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1627 kJ
Bílkoviny (g): 37.3, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






