TOPlist


Databáze potravin

Vepřová kotleta (syrová bez kosti)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 730 kJ
  • Bílkoviny: 20 g
  • Tuky: 10 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 4.5 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.15 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u vepřové kotlety je obecně ještě poměrně přijatelný. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, zinek).

Náhrada

Pokud odstraníte viditelný tuk, můžete kotletu občas zařadit do jídelníčku. Vhodnější alternativou je libovější vepřová kýta, panenka nebo kuřecí či krůtí prsa.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma