- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kančí průměr (syrové) | 720 |
| Strouhanka průměr | 60 |
| Hořčice plnotučná průměr | 20 |
| Sádlo vepřové škvařené | 15 |
| Cibule | 20 |
| Žampiony | 60 |
| Vejce celé (syrové) | 55 |
| Olej běžný (průměr) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 7123 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1187 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






