TOPlist


Kuře na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: verrunnkaa
  • Porce: 7.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře bez kůže průměr (syrové bez kostí)1000
Sádlo vepřové škvařené40
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě1500
Cibule150
Hotová jíška (v suchém stavu)100

Energetická hodnota celkem: 9255 kJ

Bílkoviny (g): 218, Tuky (g): 120, Sacharidy (g): 58 SAFA (g): 64 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1322 kJ

Bílkoviny (g): 31.1, Tuky (g): 17.1, Sacharidy (g): 8.3 SAFA (g): 9.1 Cukry (g): 0.9 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma