- Autor: lenka.viktorova
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 330 |
| Mouka pšeničná polohrubá | 300 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
| Jahody | 500 |
| Kypřící prášek do pečiva | 5 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 30 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 12330 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 466,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 231,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 514 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 19.4, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 9.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







