- Autor: dostalovakr
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Natur bujón hovězí - suchý stav | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Cibule | 115 |
Hovězí maso přední průměr | 444 |
Energetická hodnota celkem: 5027 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1005 kJ
Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 18.6, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 7.6, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
cibuli orestujeme na oleji, přidáme sypanou sladkou papriku a taky osmahneme. Zalijeme vodou a přidáme hovězí maso. přidáme 2 hovězí bujóny. Vaříme v papiňáku přibližně hodinu až se voda vyvaří do šťávičky.Nazávěr trochu dosolíme a opepříme podle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.