TOPlist


Jahodovo-tvarohový koláč

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celé (syrové)220
Cukr třtinový hnědý120
Mouka pšeničná hladká120
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě10
Olej slunečnicový10
Tvaroh odtučněný průměr500
Mascarpone250
Želatina (v suchém stavu)10
Jahody500

Energetická hodnota celkem: 11906 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 140, Sacharidy (g): 275 SAFA (g): 81 Cukry (g): 166 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 744 kJ

Bílkoviny (g): 7.6, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 17.2 SAFA (g): 5.1 Cukry (g): 10.4 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma