TOPlist
Sledujte nás:

Vepřová plec s fazolemi a žampiony

Zpět
  • Autor: talis
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 7.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9711 kJ

Bílkoviny (g): 191, Tuky (g): 89, Sacharidy (g): 180, SAFA (g): 33, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 54, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1387 kJ

Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 7.7, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Osmažíme cibuli,přidáme maso,opečeme,ochutíme červenou mletou paprikou,podlejeme a vaříme.Když je maso měkké,přidáme žampiony,10min povaříme,přidáme fazole ,červené, velké z plechovky,trochu zahustíme,přidáme sůl,thajské koření a podáváme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři