- Autor: talis
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec (syrová) | 600 |
Cibule | 94 |
Žampiony | 119 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 820 |
Olej běžný (průměr) | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 9711 kJ
Bílkoviny (g): 191,
Tuky (g): 89,
Sacharidy (g): 180,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1387 kJ
Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 7.7, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Osmažíme cibuli,přidáme maso,opečeme,ochutíme červenou mletou paprikou,podlejeme a vaříme.Když je maso měkké,přidáme žampiony,10min povaříme,přidáme fazole ,červené, velké z plechovky,trochu zahustíme,přidáme sůl,thajské koření a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.