TOPlist


Koprovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: verrunnkaa
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr (syrové)200
Smetana na vaření 10%400
Mouka pšeničná hladká55
Cukr bílý (řepný, třtinový)30
Jihočeské AB 78%30
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě1000
Kopr50
Ocet4

Energetická hodnota celkem: 5323 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 74, Sacharidy (g): 89 SAFA (g): 46 Cukry (g): 49 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1331 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 22.3 SAFA (g): 11.5 Cukry (g): 12.3 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma