TOPlist


Falešná škvarková pomazánka z pohanky

  • Uživatelský recept
  • Autor: cettia
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pohanka loupaná kroupy100
Cibule100
Česnek30
Okurky sterilované průměr70
Hořčice plnotučná průměr30
Olej běžný (průměr)15
Lahůdkové droždí7

Energetická hodnota celkem: 2626 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 96 SAFA (g): 3 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 657 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Majoránka, pepř, sůl.

Postup přípravy

Pohanku zalijeme dvojnásobným objemem vody a osolíme. Vaříme 3 minuty a necháme 30 minut dojít pod pokličkou. Osmažíme do zlatova dvě cibule nadrobno nakrájené a na plátky nakrájený česnek. Pohanku, cibulku s česnekem, nadrobno nakrájenou okurku, hořčici, lahůdkové droždí a majoránku smícháme.Vše dochutíme solí a pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma