- Autor: TRDLOPRDLO
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cukr vanilkový | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 180 |
| Kypřící prášek do pečiva | 13 |
| Hera | 80 |
| Vejce celé (syrové) | 55 |
| Jihočeský tvaroh polotučný | 400 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
| Sorbit | 2 |
| Vejce celé (syrové) | 55 |
| Broskve kompotované | 300 |
Energetická hodnota celkem: 8496 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 221,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 566 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 14.7, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






