- Autor: Nyvltka
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 10 |
Vepřová kýta (syrová) | 600 |
Lečo zeleninové sterilované | 670 |
Rajský protlak | 30 |
Energetická hodnota celkem: 5047 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1262 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.